Tatoeages

Tattoo removal met een professionele laser

Uw patiënt heeft spijt gekregen van zijn of haar tattoo en heeft ervoor gekozen om deze te laten verwijderen? Tegenwoordig is een tattoo laten verwijderen geen enkel probleem meer. Door het weglaseren van een tattoo kunnen tatoeages effectief en volledig worden verwijderd. Dalton Medical biedt twee lasers aan om tattoo removal te realiseren: de PicoWay en de Alex TriVantage.

Voor aanvullende informatie over tattoo removal behandelingen of andere indicaties, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Tattoo removal met de PicoWay

PicoWay maakt tattoo removal van multi-gekleurde en moeilijk verwijderbare tatoeages mogelijk. PicoWay’s unieke werkingsmechanisme is gebaseerd op het leveren van ultrakorte picoseconde pulsen van energie aan het weefsel. Als u kiest voor tattoo removal met behulp van de PicoWay, dan kiest u voor superieure werkzaamheid, veiligheid en comfort zowel voor u als uw patiënten.

Alex TriVantage voor tattoo removal

De ontwikkeling van de Alex TriVantage is een revolutie met betrekking tot tattoo removal. Tevens is de Alex TriVantage ook geschikt voor het verwijderen van pigmentvlekken. Deze tatoeage laser staat in de medische wereld bekend om zijn vermogen om de kleuren groen, blauw en zwart te behandelen. Daarnaast is de Alex TriVantage de snelste en sterkste tatoeage laser en mag daarom niet ontbreken in ons productaanbod met betrekking tot tattoo removal. Met de Alex TriVantage is een tattoo laten verwijderen geen enkel probleem!

Dalton Medical: uw partner voor al uw medisch esthetische vragen

Dalton Medical is al jaar en dag leverancier van medische en esthetische innovatieve technologieën in de Benelux. Maar wist u dat naast haar kwalitatieve producten, Dalton Medical nog veel meer te bieden heeft? Zo geeft Dalton hulp bij financiële vraagstukken, klinische support, marketing support en technische support. Op deze manier staat Dalton Medical u van A tot Z bij zodat u bij één partner voor alles terecht kunt.