Specialist in Ontharen / Epilatie
(Ontharingsapparaat)

Ontharen / Epilatie

Met een laser haar effectief verwijderen

Ontharen kan op veel verschillende manieren. Bijvoorbeeld door middel van waxen, scheren of harsen. Deze manieren zorgen er echter niet voor dat de haartjes definitief weg blijven. Een laser daarentegen, kan haar verwijderen en vernietigt de haarzakjes, zodat er geen nieuw haar meer zal groeien. Wilt u een laser ontharen apparaat kopen voor bijvoorbeeld uw schoonheidssalon of kliniek? In ons uitgebreide assortiment zijn verschillende apparaten te vinden die door middel van lasers ontharen. Met blijvend resultaat!

Voor aanvullende informatie over ontharen en epilatie of andere indicaties, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Producten voor Ontharen/epilatie

U kunt kiezen uit de volgende ontharingsapparaat lasers

  • De eLase diode: specifiek ontworpen voor ontharen en behandeling van rimpels, dit apparaat is het snelste laser platform en heeft een kortere behandeltijd ten opzichte van concurrerende systemen.
  • Elōs Plus: profiteer van de unieke elõs technologie: een combinatie van optische energie met bi-polaire radiofrequentie. Deze technologie dringt dieper door in de huid dan wanneer alleen optische energie gebruikt wordt wat zorgt voor een effectieve behandeling.
  • GentleLase Pro-U: dit Gentlelase maakt gebruikt van een Alexandriet laser. Daarnaast zorgt het Dynamic Cooling Device in de GentleLase Pro-U dat de huid efficiënt gekoeld wordt voor en na de puls.
  • GentleMax Pro: upgrade de Pro-U met een Nd:YAG module, zodat u naast ontharing ook andere klinische aandoeningen kunt behandelen.
  • GentleYag Pro-U: De puls duur van de GentleYag Pro-U kan variabel ingesteld worden en ook de spotgroottes kunnen aangepast worden. Hierdoor is het mogelijk om de behandeling voor elke cliënt aan te passen en snel en veilig uit te voeren.
  • Sirius: met zijn hoge snelheid en superieure technologie duren behandeltijden korter, terwijl effectiviteit van de behandelingen toeneemt.
  • Nordlys: de Nordlys maakt gebruik van de nieuwste lasermethode en is in staat laser én IPL-behandelingen uit te voeren. De Nordlys combineert een Nd:YAG laser met 6 unieke Selective Waveband Technology (SWT) handstukken en Square Pulse Technology.