Dalton brengt innovatie!

Over Dalton Medical

Wij hebben in het verleden al veel innovatieve producten geïntroduceerd en zullen dit blijven doen! Door veel aanwezig te zijn op internationale congressen en het enorme netwerk binnen de internationale medische industrie ontdekken wij al heel vroeg interessante nieuwe producten en technologieën.

Het bedrijf

Sinds 2001 is Dalton Medical leverancier van medische en esthetische innovatieve technologieën en producten in Nederland, België en Luxemburg.

Onze productlijn richt zich op Dermatologen, Plastisch Chirurgen, Esthetisch artsen, Huidtherapeuten en Schoonheidsspecialisten. De productlijn biedt oplossingen voor ontharen, vaatlaesies, pigmentlaesies, skin rejuvenation, skin thightening, vet reductie en body contouring, lifting, rimpels, volume herstel, laser resurfacing en veel meer…

Door het uitgebreide aanbod biedt Dalton Medical klanten het gemak om bij één partner de oplossingen te vinden voor alle medisch esthetische vraagstukken.

Wij streven ernaar om een serieuze partner voor onze klanten te zijn.
Ons motto: “Samen succesvol” betekent dan ook dat we meer bieden dan alleen de beste apparatuur en producten.

Dalton biedt meer:

Hulp bij financiële vraagstukken
Wie bieden ondersteuning bij businessplannen, kosten/baten analyses. Dit kan door eventueel huuropties te bespreken of lease mogelijkheden aan te bieden in samenwerking met Dalton Lease Kijk voor meer informatie op Huur & Lease.

Klinische support
Uw succes is ons succes! Daarom biedt Dalton Medical klinische ondersteuning aan. Onze klinische specialisten geven doorlopend trainingen en support om u zo succesvol mogelijk te laten zijn. Her-trainingen, workshops, updates en usermeetings vallen hier ook onder.

Marketing support
Dalton Medical kan ondersteunen met marketing ideeën en materialen (patiëntbrochures, posters en andere materialen). Indien gevraagd kunnen we ook support geven in het creëren van nieuw materiaal.

Technische support
Dalton Medical heeft een eigen technische dienst met zeer ervaren lasertechnici die u snel en efficiënt kunnen helpen. Wij bieden specifieke onderhouds- en full-service contracten aan om de continuïteit van het gebruik van uw apparatuur te waarborgen.
Lees meer over onze service op de pagina Service.