Vetverwijdering (niet-invasief)

Veilig vet verwijderen zonder operatie

De vraag is enorm, het aanbod is groot. Steeds meer mannen en vrouwen zijn met hun uiterlijk bezig en kiezen er steeds vaker voor om daar iets aan te laten doen. Als antwoord op de groeiende vraag naar vetverwijdering zonder operatie biedt Dalton Medical de UltraShape Power aan. Een veilig, pijnloze behandeling en een perfect alternatief voor liposuctie. Een niet-invasieve behandelmethode met weinig tot geen hersteltijd, een zogenaamde lunchpauze behandeling.

Voor aanvullende informatie over de behandeling van vet verwijderen of andere indicaties, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Producten voor Vetverwijdering

UltraShape Power biedt een veilige, pijnloze behandeling en een alternatief voor liposuctie

De UltraShape Power biedt een veilig en pijnloos alternatief voor liposuctie. De risico’s en pijn die bestaan bij liposuctie worden niet ervaren bij het verwijderen van vet met de UltraShape Power. Bij de behandeling met deze laser blijft omringend weefsel, zenuwen en bloedvaten onbeschadigd. Over het algemeen worden twee tot drie behandelingen met de UltraShape Power geadviseerd om tot een gewenst eindresultaat te komen. De behandelingen duren ongeveer één tot twee uur en per behandeling zal de patiënt zo’n 2 cm omtrekvermindering ervaren.

Een behandeling met de UltraShape Power laser kan niet worden gebruikt als methode om af te vallen. Het is namelijk een methode om plaatselijk vetophopingen en probleemzones aan te pakken (liposuctie). De patiënten dienen dan ook geselecteerd te worden op een gezond eet- en beweegpatroon.

Dalton Medical is uw medische partner waar u met al uw vragen terecht kunt

Sinds 2001 is Dalton Medical al leverancier van kwalitatieve producten op esthetisch en medisch gebied. Naast het leveren van deze producten biedt Dalton Medical ook hulp op klinisch en technisch gebied. Dalton Medical is uw medische partner van A tot Z. Zo kunt u bij ons ook terecht met uw financiële vraagstukken. Samen zoeken wij naar een oplossing voor al uw problemen.