Vasculaire aandoeningen

Spataderen laseren met professionele apparatuur

Veel mensen zullen er vroeg of laat mee te maken krijgen: aandoeningen aan de bloedvaten. Vaatjes zijn kwetsbaar en wanneer ze verzwakt zijn, kunnen ze zichtbaar worden wat niet iedereen als plezierig ervaart. In grotere aantallen in het gezicht, wordt dit ‘couperose’ genoemd. Deze aandoening is een veelvoorkomend probleem die verholpen kan worden met een vaatlaser. Dalton Medical biedt diverse vaatlasers aan waarmee effectief aandoeningen kunnen worden behandeld, zoals couperose.

Voor aanvullende informatie over de behandeling van vasculaire aandoeningen of andere indicaties, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Producten voor Vasculaire aandoeningen

De Candela Vbeam als vaatlaser

Oorzaken van aandoeningen aan de bloedvaten kunnen onder andere zijn:

  • Een te hoge cholesterol;
  • Roken;
  • Overgewicht;
  • Hoge bloeddruk;
  • Diabetes;
  • Het komt voor in de familie.

Spataderen komen voornamelijk op latere leeftijd voor, maar zeker ook op jonge leeftijd. Voor deze aandoening heeft Dalton Medical vaatlasers in huis die dit probleem snel en gemakkelijk kunnen oplossen. In ons productaanbod vindt u onder andere de Candela Vbeam, deze laser beschikt over de meest geavanceerde pulsed dye lasertechnologie waardoor het ‘De Gouden Standaard’ wordt genoemd onder de vaatlasers. Door de verschillende handstukken met specifieke spotgroottes is de Candela Vbeam niet alleen een patiëntvriendelijke, maar ook zeer gebruiksvriendelijke vaatlaser.

De Ellipse Nordlys: een vaatlaser voor een vrijwel pijnloze behandeling

In ons productaanbod vindt u ook de Candela Nordlys vaatlaser, welke een snelle en vrijwel pijnloze oplossing biedt voor vasculaire laesies. Behandelingen met deze vaatlaser zijn door de gebruiksvriendelijkheid van het laserapparaat gemakkelijk uit te voeren, wat het een populaire keuze maakt onder onze klanten. Door de goede resultaten zijn er ook minder behandelingen nodig voor het gewenste resultaat! Dankzij de Candela Nordlys vaatlaser van Dalton Medical kunt u uw patiënten snel en pijnloos behandelen met uitstekende resultaten.

Dalton Medical: de partner die u van A tot Z helpt

Dalton Medical is al jaar en dag leverancier van medische en esthetische innovatieve technologieën in de Benelux en hebben een uitgebreid productaanbod. In ons productportfolio vindt u dan ook meer dan alleen de Vbeam en Candela Nordlys voor de behandeling van vasculaire aandoeningen. De diversiteit in ons aanbod zorgt ervoor dat u altijd slaagt. Tevens is Dalton Medical uw medische partner die u van A tot Z helpt. Dit doet Dalton Medical door kwalitatieve producten aan te bieden, maar ook door hulp te bieden bij financiële vraagstukken en klinische ondersteuning en marketing- en technische support te geven.