Vaginale verstrakking

Pijnloze en niet-chirurgische vagina verstrakking

Vaginale laxiteit kan leiden tot een minder fijn seksleven. Sommige vrouwen overwegen daarom er iets aan te laten doen, iets wat wij de laatste jaren terugzien in de vraag naar onze producten. Vaginaal weefsel kan namelijk, net zoals de huid, na verloop van tijd veranderen. Wanneer ondersteunende collageenvezels hun kracht verliezen, ontstaat een los gevoel, ofwel ‘laxiteit’, vooral rond de vaginale opening. Vaginale laxiteit is een extreem veel voorkomende medische conditie die wordt veroorzaakt door veroudering, het baren van kinderen, erfelijkheid en manier van leven. Miljoenen vrouwen lijden in stilte aan vaginale laxiteit, wat resulteert in het verlies van seksuele sensatie en voldoening.

Vrouwen die hiermee kampen, kunnen kiezen voor een vagina verstrakking. Dalton Medical biedt daarvoor twee verschillende apparaten aan die een pijnloze en niet-chirurgische vagina verstrakking realiseren. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een laserbehandeling met de CO₂RE fractional om de binnenkant van de vagina strakker te maken. Naast een laserbehandeling kan ook gebruik worden gemaakt van ‘radiofrequente energie’ om vaginale verstrakking mogelijk te maken, via een behandeling met de ThermiVa®.

Voor aanvullende informatie over de behandeling van vaginale verstrakking/ tightening of andere indicaties, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Producten voor Vaginale verstrakking

Een pijnloze vagina verstrakking behandeling met de ThermiVa

Het ThermiVa® systeem maakt gebruik van radiofrequentie welke de aanmaak van het lichaamseigen natuurlijk collageen stimuleert. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van vaginale laxiteit en bijkomende symptomen als atrofie en stress incontinentie. Radiofrequente energie wordt al jaren gebruikt bij het behandelen van de gevoelige huid van het gezicht, hals en handen. Klinische proeven hebben aangetoond dat deze toepassing veilig is voor vaginale tightening, een gegeven dat zeker gewaardeerd zal worden door uw patiënten.

De CO₂RE fractional voor vaginale verstrakking

De CO₂RE fractional biedt oplossingen voor (intieme) medische-esthetische procedures voor vrouwen. Een behandeling met de CO₂RE fractional voor vagina verstrakking is snel en gemakkelijk uit te voeren, een behandeling duurt slechts 15 tot 20 minuten. Daarbij is het een niet-invasieve behandeling met weinig tot zelfs geen hersteltijd, zodat uw patiënt haar dagelijkse werkzaamheden en andere bezigheden gewoon kan blijven doen.

De juiste medische apparatuur dankzij Dalton Medical

Sinds 2001 is Dalton Medical leverancier van medische en esthetische innovatieve technologieën. De productlijn richt zich op dermatologen, plastisch chirurgen, esthetisch artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Onze productlijn biedt onder andere oplossingen voor ontharen, vaat- en pigment laesies, verstrakking en verjonging van de huid, vet reductie en body contouring. Door het uitgebreide aanbod biedt Dalton Medical haar klanten het gemak om bij een partner oplossingen te vinden voor alle medisch esthetische vraagstukken.