Striae

Verwijderen van striae/ striemen met een laserbehandeling

Striae (of striemen) zijn huidstriemen -feitelijk littekens- in de huid die door een verscheidenheid aan factoren kunnen optreden. Het bekendste voorbeeld van striae zie je bij zwangere vrouwen in de vorm van zwangerschapsstriemen. Er zijn diverse crèmes verkrijgbaar op de markt die de huid versoepelen, maar ze kunnen de zichtbaarheid van striemen niet helemaal wegnemen. Striae kan het meest succesvol worden verwijderd met behulp van een professionele laser. Dalton Medical biedt drie verschillende lasers aan die effectief striae verwijdert.

Voor aanvullende informatie over de behandeling van striae of andere indicaties, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Producten voor Striae

De complete, multi-applicatie Elōs Plus laser

De Elōs Plus laser biedt een compleet programma aan van de meest gevraagde applicaties. Met een combinatie van optische energie met bipolaire radiofrequenties zijn vooral veilige en effectieve behandelingen mogelijk. Tevens is deze laser effectief voor het verwijderen van striemen bij alle soorten huidtypes.

Striae verwijderen in slechts één behandeling met de eTwo

De eTwo laser is ook zeer geschikt voor het verwijderen van striae, tevens is deze laser geschikt voor de behandeling van rimpels. Doordat de eTwo de unieke Sublime en Sublative applicaties combineert, creëert het een complete verjonging op de huid en in het gezicht.

De Vbeam: de meest geavanceerde laser

De Vbeam bevat een Pulsed Dye Laser en wordt wereldwijd gezien als ‘De Gouden Standaard’. De Vbeam dient niet alleen als laser voor het verwijderen van striae, maar heeft meerdere toepassingsmogelijkheden. De laser kan bijvoorbeeld ook ingezet worden voor vasculaire laesies, huidverbetering (rejuvenation), het verwijderen van littekens en goedaardige gepigmenteerde laesies. Kortom: de Vbeam is een veelzijdig en geavanceerd laserapparaat waarmee u uw patiënten op meerdere vlakken kunt behandelen.

Ondersteuning en deskundig advies bij Dalton Medical

Al jaar en dag is Dalton Medical leverancier van medische technologieën. Naast onze kwalitatieve producten, heeft Dalton Medical nog veel meer te bieden. Dalton Medical biedt op diverse gebieden support, zoals op klinisch en technisch gebied. Daarnaast bent u ook voor financiële vraagstukken bij Dalton Medical aan het juiste adres.