Schimmelnagels / Onychomycose

Schimmelnagels behandelen met een laser

Schimmelnagels, ook wel onychomycose genoemd. Veel mensen hebben er last van. De oorzaak van schimmelnagels ligt bij schimmels die de huid en/of nagel binnendringen en een infectie veroorzaken. Dit maakt een schimmelnagels laserbehandeling noodzakelijk. Schimmelnagels zijn bovendien besmettelijk, de overdracht van een infectie is zo gebeurd. Een aantal mogelijke oorzaken van schimmelnagels zijn:

  • Lage weerstand door bijvoorbeeld ziekte of ouderdom;
  • Beschadigde nagels;
  • Een slechte voethygiëne;
  • Suikerziekte.

Voor aanvullende informatie over de behandeling van schimmelnagels of andere indicaties, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Producten voor Schimmelnagels/onychomycose

Candela Nordlys: voor een effectieve behandeling van schimmelnagels

Voor het zelf behandelen van schimmelnagels, wordt door de consument vaak gekozen voor het gebruik van tabletten, een zalfje of andere vloeistoffen. Helaas leiden deze in de meeste gevallen niet tot het gewenste resultaat. Een laserbehandeling met behulp van bijvoorbeeld de Candela Nordlys leidt wel tot het gewenste resultaat. Dankzij de Candela Nordlys laser wordt een professionele en effectieve schimmelnagels behandeling gerealiseerd.

Voor een effectieve schimmelnagels behandeling biedt Dalton Medical de nieuwste laser aan: de Candela Nordlys. De Ellipse Nordlys is de meest effectieve laser op de markt om schimmelnagels mee te behandelen. Met de extreem korte pulsen kan een behandeling beter worden uitgevoerd. Tevens is de Ellipse Nordlys veelzijdig en geschikt voor meer behandelingen dan alleen het laseren van schimmelnagels, zoals het behandelen van striae, littekens, pigment en vasculaire aandoeningen.

Dankzij de Candela Nordlys laser kan Dalton Medical u en uw patiënten een comfortabele, vrijwel pijnloze en snelle schimmelnagels behandeling aanbieden met een gewenst eindresultaat!

Geavanceerde techniek, ware kracht en echte resultaten met Candela

Dankzij de uitstekende eigenschappen van de GentleYag Pro-U wordt het voor uw patiënt mogelijk gemaakt om snel en veilig een schimmelnagels behandeling te ondergaan en te realiseren. De GentleYag Pro-U is veelzijdig en tevens te gebruiken voor ontharen, verwijderen van pigmentvlekken en het behandelen van vasculaire aandoeningen. De huid wordt tijdens het laseren beschermd door de gepatenteerde DCD, hierdoor wordt de behandeling efficiënter en minder pijnlijk. Kiest u voor de GentleMax Pro, dan profiteert u van het beste van twee Candela™ systemen in één: de GentleYAG Pro-U laser en de GentleLase Pro-U laser. Zo kunt u nog meer patiënten helpen met één apparaat, waaronder rejuvenation behandelingen.

Dalton Medical, uw vertrouwde adres voor cosmetische apparatuur

Dalton Medical heeft naast haar kwalitatieve producten nog veel meer te bieden. Dalton Medical is al jaar en dag leverancier van medische en esthetische innovatieve technologieën in de Benelux. Daarnaast geeft Dalton Medical hulp bij financiële vraagstukken, klinische ondersteuning en marketing- en technische support. Dalton Medical is uw medische partner en staat u van A tot Z bij.