Specialist in Rimpelbehandeling Lasers

Rimpels

Ons productaanbod voor rimpelbehandeling

Naarmate we ouder worden krijgen we er helaas allemaal mee te maken: rimpels. De een heeft er minder last van dan de ander. Niet roken, de huid goed beschermen tegen UV-straling en anti-rimpel crèmes kunnen er wel voor zorgen dat er minder rimpels optreden, maar je kunt het nooit helemaal voorkomen. Een professionele rimpel behandeling of kraaienpootjes behandeling zal hierbij een oplossing bieden. Dalton Medical levert u de juiste rimpel laserapparatuur en middelen die u nodig heeft om een professionele oplossing te bieden aan uw klanten.

Voor aanvullende informatie voor behandeling van rimpels of andere indicaties, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Producten voor Rimpels

Candela Frax 1550

Frax 1550, een easy-to-use gefractioneerd non-ablatief handstuk. Met de Frax 1550 kunnen behandelingen sneller worden uitgevoerd met minimale hersteltijd.

Mattioli

Dalton Medical heeft twee microdermabasie systemen in haar assortiment, de Aesthipeel en Ultrapeel II, beide van Mattioli Engineering. De Aesthipeel wordt gebruikt voor oppervlakkige en medium diepe microdermabrasie. De Ultrapeel II is ideaal voor rimpels, omdat er op meerdere niveaus behandeld kan worden.

Syneron-Candela

Van Candela Medical leveren wij drie apparaten geschikt voor rimpel behandelingen: de CO2RE fractional, Elōs Plus en de eTwo.

  1. De CO2RE fractional is een gefractioneerde CO2 laser waarmee uitstekend huidverbeteringsbehandelingen uitgevoerd kunnen worden op midden en diepere huidniveaus.
  2. De Elōs Plus maakt gebruikt van optische energie in combinatie met bi-polaire radiofrequentie. Deze combinatie dringt dieper door in de huid en kan veilig alle huidtypes behandelen.
  3. De eTwo combineert Sublime en Sublative applicaties. De Sublime applicatie verstevigt de diepe dermale huidlaag door nieuw collageen te stimuleren en de Sublative applicatie plaatst de warmte-energie in de bovenste dermis waar het collageen kan produceren, zonder de huid te verstoren.

Epionce huidverzorging

De Epionce huidverzorgingslijn is geen apparaat, maar een uitgebreide huidverzorgingsprocedure die de huid reinigt, voorbereidt, corrigeert, stimuleert, herstelt, versterkt en beschermt. Epionce levert een mix van actieve plantaardige ingrediënten die diep in de huid dringen. Aantoonbaar resultaat, wetenschappelijk bewezen.