Specialist in Pigmentvlekken laseren

Pigmentvlekken verwijderen met behulp van een laser

Ieder mens heeft wel pigmentvlekken op zijn huid, de een wat meer dan de ander. Niet alle pigmentvlekken zijn weg te laseren, maar ouderdomsvlekken, donkere pigmentvlekken, moedervlekken en tatoeages kunnen met onze laserapparatuur goed behandeld worden. Een Alexandrite laser biedt vaak uitkomst om uw cliënten professioneel te behandelen.

Voor aanvullende informatie voor behandeling van pigmentvlekken of andere indicaties, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Producten voor Pigment

Hoe werkt een behandeling van pigmentvlekken laseren?

De puls die de laser stuurt wordt door het pigment in de huid opgenomen. Dit pigment wordt zo vernietigt of vergruisd. De apparatuur zorgt ervoor dat alleen het pigment in de huid geraakt wordt en dat de omliggende huid niet beschadigd raakt. Het verschilt per pigmentvlek hoeveel behandelingen er nodig zijn om deze definitief te verwijderen. Een kleine oppervlakkige vlek heeft 1 tot 2 behandelingen nodig, diepere vlekken zo’n 8 tot 10 behandelingen. Voor kleine tatoeages geldt dat 3-6 behandelingen nodig zijn, voor grote tatoeages zijn zo’n 6 tot soms wel 14 behandelingen vereist.

Alexandrite laser

Deze laser wordt veelvuldig gebruikt om pigmentvlekken en ouderdomsvlekken te verwijderen. De golflengte van deze laser is 755 nm en vanwege zijn grote absorptie door melanine uitermate geschikt voor de behandeling van pigmentvlekken. In ons assortiment komt natuurlijk ook een kwalitatief goede Alexandrite laser voor: de GentleLase Pro-U. Dit apparaat is succesvol in het behandelen van ongewenste haargroei, gepigmenteerde en vasculaire laesies en rimpels.

Epionce huidverzorgingsproducten

Als aanvulling op een laserbehandeling of zelfs compleet zelfstandig, adviseren wij de productlijn van Epionce aan. Deze huidverzorgende producten zijn in praktisch alle gevallen geschikt voor uw klanten en dragen minimaal bij aan het verwijderen of voorkomen van huidonzuiverheden.

Welke apparatuur voor pigmentvlekken verwijderen

Dalton Medical levert aan de professionele markt verschillende laserapparatuur die u voor deze behandelingen kunt gebruiken. Voor advies van welk laserapparaat het meest geschikt is voor uw klanten kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers.