Specialist in Dermabrasie /
Littekens verwijderen

Littekens

Dermabrasie zichtbare verjonging van de huid

Een litteken is een overblijfsel van het herstel van de huid. De huid herstelt zich met bindweefsel, waarna er zich een litteken vormt. Dit bindweefsel is ook de reden dat er geen pigment, talg- of zweetkliertjes in een litteken voorkomen. Littekens zijn in het begin vaak rood en worden naderhand lichter. Helaas is er geen techniek die littekens helemaal kan verwijderen. Een speciale litteken laser kan er wel voor zorgen dat oppervlakkige littekens egaler worden en bijna niet meer opvallen.

Voor aanvullende informatie voor behandeling van littekens of andere indicaties, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Producten voor Littekens

Laserapparatuur voor verwijderen van littekens

In ons productaanbod vindt u een brede selectie litteken lasers.

  • Nordlys: de Nordlys maakt gebruik van de nieuwste lasermethode. Het combineert een Nd:YAG laser en een non-ablatief gefractioneerde laser met 6 unieke Selective Waveband Technology (SWT) handstukken.
  • Ultrapeel II: Door met verschillende niveaus in de huidlaag te werken, kan een litteken of huidaandoening grondig behandeld worden door de Ultrapeel II.
  • CO₂RE: een fractional laser waarmee uitstekend huidverbeteringsbehandelingen uitgevoerd kunnen worden op midden en diepere niveaus.
  • Elōs Plus: de Elōs Plus gebruikt de elõs technologie (optische energie met bi-polaire radiofrequentie) om veilige en effectieve behandelingen voor alle huidtypes mogelijk te maken. Bovendien is het mogelijk om het apparaat te upgraden met 11 verschillende applicators, waarbij er 3 applicators tegelijkertijd aangesloten kunnen worden.
  • Aesthipeel: de Aesthipeel wordt specifiek gebruikt voor oppervlakkige en medium diepe micro dermabrasie, waarbij volledige controle over de diepte van de dermabrasie gewaarborgd kan worden.
  • Vbeam: naast littekens, is de Vbeam te gebruiken voor het behandelen van acne en littekens daarvan, Foto Dynamische Therapie (PDT), huidverbetering/rejuvenation, pigment, striae, vasculaire aandoeningen en wratten.