Specialist in Epionce
Huidverzorging / Huidverbetering

Huidverzorging

Epionce voor optimale huidverzorging

Het is bekend dat een gezonde huidverzorging belangrijk is voor een goede conditie van de huid en er zijn tal van huidverzorgende crèmes op de markt. Voor optimale huidverzorging biedt Dalton Medical de Epionce huidverzorging aan. De Epionce producten zijn samengesteld om het eigen herstellend vermogen van de huid te verbeteren. Daarnaast helpen ze bij het bestrijden van schadelijke externe factoren en herstellen ze de barrièrefunctie van de huid. De huidverbeteringsprocedure van Epionce bestaat uit 4 productcategorieën.

  1. Reinigen & Voorbereiden: voor het verwijderen van vuil, olie en make-up zonder de natuurlijke bescherming van de huid te verstoren.
  2. Corrigeren & Stimuleren: voor het reinigen van de poriën en verminderen van roodheid, huidonzuiverheden en onregelmatigheden.
  3. Herstellen & Versterken: voor het hydrateren en versterken van de huid en verminderen van zichtbare tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes en rimpels.
  4. Beschermen & Voorkomen: effectief beschermen van de huid tegen UVA/UVB straling die tot vroegtijdige veroudering en huidkanker kan leiden.

 

Combineer Epionce huidverzorging met onze laserapparatuur

De unieke benadering van Epionce levert een mix van actieve plantaardige ingrediënten die diep in de huid dringen. Hierdoor wordt de barrièrefunctie van de huid verbetert, die kan helpen bij bestrijding van huidveroudering en ziekten. Ouderdom, een van nature minder gave huid of externe factoren kunnen en zullen leiden tot een niet perfect resultaat. Combineer daarom Epionce met ons brede productaanbod laserapparatuur voor huidversteviging, huidverjonging en skin tightening.

Voor aanvullende informatie over huidbehandeling en met behulp van Epionce huidverzorging of andere indicaties, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Producten voor Huidverzorging