Specialist in Huidversteviging / Tightening

Laat uw klanten weer stralen met een huidversteviging

Bij jonge mensen vernieuwt de huid zich ongeveer elke 30 dagen. Hierdoor blijft de huid mooi en stevig. Echter, naarmate men ouder wordt vertraagd dit proces aanzienlijk. Dit kan ervoor zorgen dat de huid van uw klanten minder strak komt te staan, dunner wordt en zijn elasticiteit verliest.

Dankzij de dunnere huidstructuur zullen zij u vragen stellen over de behandeling van rimpels of pigmentvlekken. Een huidversteviging of skin tightening behandeling kan ervoor zorgen dat deze symptomen van huidveroudering worden bestreden. Dalton Medical is leverancier van apparatuur die dit kan bewerkstelligen. Samen zorgen we ervoor dat na de behandeling de huid van uw klanten weer stralend en strak wordt, net als in hun jonge jaren!

Kortom, Dalton Medical beschikt over revolutionaire technologieën die de huid op vele manier kan verstevigen. Heeft u interesse om dit in uw praktijk in de zetten voor uw klanten? Voor aanvullende informatie voor behandeling van huidversteviging (tightening) of andere indicaties, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Producten voor Huidversteviging/tightening

Revolutionaire apparatuur van Dalton Medical

Dalton Medical beschikt als toeleverancier over verschillende apparaten die zorgen voor huidversteviging of skin tightening. Deze apparaten zorgen voor een verbluffende huidversteviging op zowel oppervlakkige als diepere niveaus.

Zo is de Candela™ CO₂RE een gefractioneerde CO₂ laser die doelgerichte huidversteviging kan realiseren. De elōs Plus pakt het daarentegen op een hele andere manier aan. Deze realiseert skin tightening door middel van optische energie met bi-polaire radiofrequentie. Daarnaast combineert de eTwo de unieke Sublime™ en Sublative™ applicaties voor complete verjonging van het gezicht in slechts één enkele behandeling.

Ook beschikt Dalton Medical over een speciaal cellulitis apparaat: de VelaShape III. Dit is de perfecte en niet-chirurgische oplossing tegen cellulitis, body contouring en losse huid. De VelaShape III is een makkelijk te gebruiken cellulitis apparaat, die ervoor zorgt dat de buikomvang 2 centimeter kan verminderen en de omvang van de dijen ongeveer 1,5 centimeter laat afnemen.

Microdermabrasie behandeling

Bij Dalton Medical kunt u ook terecht als u op zoek bent naar een microdermabrasie behandeling. Microdermabrasie is een soort huidversteviging waarbij de dode huidcellen verwijderd worden. Hierdoor komen de nieuwere jonge huidcellen weer naar voren en wordt de huid weer steviger.