Specialist in Huidverbetering / Rejuvenation

Huidverbetering / Rejuvenation

Zeggen mensen tegen uw klanten dat ze er vermoeid uitzien? Krijgt u vragen over rimpels, kraaienpootjes of kleine huidplooien die tevoorschijn komen? Zichtbare pigmentvlekken of door acne veroorzaakte littekens? Bij Dalton Medical kunt u terecht voor dé apparatuur en verzorgingsproducten die u bij de behandeling nodig heeft voor optimale resultaten. Laat uw klanten weer stralen!

Er zijn erg veel manieren om huidverjonging en huidverbetering te realiseren. Een laserbehandeling voor rejuvenation is tegenwoordig voor iedereen toegankelijk. Dalton Medical heeft er de juiste revolutionaire apparatuur voor in huis.

Voor aanvullende informatie over behandelingen voor huidverjonging (skin rejuvenation) of andere indicaties, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Producten voor Huidverbetering/rejuvenation

Revolutionaire technologieën van Dalton Medical

Dalton Medical heeft verschillende apparatuur met geavanceerde technologieën voor huidverbetering en rejuvenation.

Candela laserbehandeling

In ons productaanbod vindt u bijvoorbeeld diverse apparatuur van Candela Geavanceerde I²PL- en lasertechnologie, uitstekende kwaliteit, betrouwbaar en uiterst gebruiksvriendelijk. De toepassingsgebieden zijn onder andere permanente haarreductie, vasculaire laesies, schimmelnagels, acne, door de zon beschadigde huid- en structuurverbetering. Neem contact op met onze verkoopafdeling en laat u adviseren welk laserapparaat het beste past bij uw specifieke klantenkring.

Candela Medical

Van het merk Candela Medical heeft Dalton Medical ook verschillende apparatuur in huis voor huidverbetering, zoals de CO₂RE fractional, een gefractioneerde CO₂ laser waarmee doelgericht huidbehandelingen uitgevoerd worden. De elōs Plus is een multi-applicatie platform dat instaat voor alle gevraagde applicaties. De eTwo combineert twee unieke applicaties voor een complete verjonging van het gezicht. Ook vindt u bij ons de GentleLase Pro-U, een nog krachtigere laser voor een effectieve en veelzijdige behandeling. Ook is er de Gentlemax Pro, een variabele laser voor ontharing, rejuvenation en vasculaire aandoeningen. Tenslotte de Vbeam, een wereldwijd erkende laser voor vasculaire laesies, huidverjonging en goedaardige gepigmenteerde laesies.

U leest het, Dalton Medical heeft een breed assortiment aan revolutionaire apparatuur. Hiermee heeft Dalton Medical als leverancier altijd het juiste apparaat perfect voor uw behandeling. Dus zoekt u een oplossing voor huidverbetering, rejuvenation, huidverjonging of een laserbehandeling voor de probleemhuid van uw klanten? Dan bent u bij Dalton Medical aan het juiste adres!