Specialist in FotoFinder Huidanalyse

Professionele huidanalyse met de FotoFinder Aesthetics

Een huidanalyse wordt ook wel een huidonderzoek of een huidscan genoemd. Tijdens een huidanalyse wordt er met revolutionaire apparatuur elke deel van de huid in kaart gebracht, waardoor de behandelend arts precies weet wat er wel en niet aan de hand is. Een goede huidanalyse is daarom de basis voor een goed en compleet huidadvies.

Met de FotoFinder huidanalyse kom je eenvoudig en betrouwbaar de huistructuur van de patiënt te weten en hoe het met de conditie van de huid is gesteld. Beide van groot belang voor een eventuele huidbehandeling. Door middel van de FotoFinder kunnen oneffenheden opgespoord worden en beslist worden welke huidbehandeling van toepassing zou kunnen zijn.

Voor aanvullende informatie over huidanalyse of andere behandelingen die u kunt uitvoeren, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

FotoFinder voor de perfecte huidanalyse

Voor een perfecte huidanalyse biedt Dalton Medical de revolutionaire FotoFinder Aesthetics. De FotoFinder Aesthetics kan voor u de geschikte huidbehandeling selecteren aan de hand van foto’s in extreem hoge resolutie. Of het nu gaat om een facelift, laserbehandeling of tatoeage verwijdering, de FotoFinder Aesthetics helpt u in te schatten wat de huid nodig heeft om weer in optimale staat te verkeren. De FotoFinder Aesthetics is een flexibel systeem voor de esthetiek en brengt de resultaten van een huidbehandeling aan het licht, middels voor- en na foto’s. Daarbij is de FotoFinder aan te passen op de persoonlijke wensen van u als behandelaar, om nauwkeurigere huidanalyse te bewerkstelligen op maat.

Dalton Medical, uw vertrouwde adres voor cosmetische apparatuur

Dalton Medical is al jaar en dag leverancier van medische en esthetische innovatieve technologieën in de Benelux. Maar wist u dat naast haar kwalitatieve producten, Dalton Medical nog veel meer te bieden heeft? Zo geeft Dalton hulp bij financiële vraagstukken, klinische support, marketing support en technische support. Op deze manier staat Dalton Medical u van A tot Z bij zodat u bij een partner voor alles terecht kunt.