Specialist in Fractional Lasers

Fractional laser

Een fractional laser kan ingezet worden voor de behandeling van acne(-littekens), brandwonden, striae en het verwijderen van pigment. Deze aandoeningen hebben allemaal profijt van het gebruik van een fractional laser.

Bij een fractional laser wordt de laserstraal in hele kleine stukjes verdeeld, zoals de waterdruppels uit een douchekop. Dit zorgt ervoor dat er maar een klein stukje (fractie) van de huid geraakt wordt, wat eventuele bijwerkingen kan voorkomen. Nu kan de huidwond herstellen van binnenuit, maar ook vanuit de zijkanten van de wond, waar de huid nog wel intact is. Het verschilt per huid en per grootte van de beschadiging in de huid, hoeveel behandelingen gedaan moeten worden. Dit kan variëren van 3 tot 7 keer.

Voor aanvullende informatie over gefractioneerde laserbehandeling of andere behandelingen, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Producten voor Gefractioneerde laserbehandeling

Candela met CO₂RE

Candela Medical heeft de CO₂RE fractional ontworpen voor fractionele laserbehandelingen. Hiermee kunnen doelgericht huidverbeteringen worden uitgevoerd op verschillende huidniveaus om bijvoorbeeld pigment te verwijderen. De CO₂RE heeft een ingebouwde digitale scanner, waardoor het apparaat snel, betrouwbaar en flexibel is. Daarnaast is er ook de CO2RE Intima, te gebruiken voor vaginale verstrakking. Deze behandeling is eenvoudig en snel uit te voeren, een behandeling duurt slechts 15 tot 20 minuten. Het is geen chirurgische ingreep en heeft ook weinig tot geen hersteltijd voor de patiënt.

Gefractioneerde niet-ablatieve laser Ellipse

De elegante Candela Nordlys combineert een ergonomische Nd:YAG laser, 6 unieke Selective Waveband Technology (SWT) handstukken en niet-ablatieve Frax 1550. Met het Frax 1550 handstuk kunt u behandelingen sneller uitvoeren en met minimale hersteltijd. De Frax 1550 biedt een unieke technologie om de pulstijd en energie onafhankelijk van elkaar in te stellen. Daarnaast kunt u zowel de breedte als de diepte van de thermische schade regelen. Geef uw patiënt een comfortabelere, vrijwel pijnloze en snelle behandeling met een uitstekend resultaat!