Specialist in Dermatoscopie
(Bodymapping / Huidanalyse)

Professionele dermatoscopie en bodymapping

Iedereen heeft wel pigment- of moedervlekken. Met dermatoscopie kunnen deze en andere huidaandoeningen onderzocht en gedocumenteerd worden. Meestal zijn deze huidlaesies onschuldig, maar soms kan er ook een gevaarlijk melanoom tussen zitten welke spoedig behandeld moet worden. Vroeger werd voor huidanalyse gebruik gemaakt van een analoge dermoscoop, maar tegenwoordig is er geavanceerdere digitale apparatuur verkrijgbaar om de huid te analyseren en complete bodymapping te verrichten.

Nauwkeurige fotodocumentatie is erg van belang voor bijvoorbeeld liposuctie, laserbehandelingen, facelifts en andere behandelingen. Het is fijn om het precieze resultaat te kunnen zien van voor – en na de behandeling. Zo kan aan de hand van deze beelden bijvoorbeeld bepaald worden of er vervolgbehandelingen gepland moeten worden of niet.

Voor aanvullende informatie over dermatoscopie en bodymapping (huidanalyse) of andere behandelingen, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Producten voor Foto Dynamische Therapie (PDT)