Specialist in Body Contouring

Body contouring voor een perfect lichaam

Sporten en gezond eten helpt lang niet bij iedereen om af te vallen en soms is er ook sprake van overtollige huid door zwangerschap of groot gewichtsverlies. Body contouring of body shaping, is een methode die hierbij uitstekend kan helpen. Bij deze methode wordt overtollig vet vermindert zonder dat hier een chirurgische ingreep of een streng dieet bij komt kijken.

Voor aanvullende informatie over body contouring of andere indicaties, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Producten voor Body Contouring

Body contouring zónder chirurgische ingrepen

Dalton Medical is specialist op het gebied van medische en esthetische technologieën en apparatuur. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar we op moeten letten bij het testen van nieuwe apparatuur, waaronder ook apparaten voor body contouring. Zo vindt u in ons productaanbod de UltraShape Power, de Candela CO₂RE fractional en VelaShape III. Alle drie uitmuntend in het werk wat ze doen en ideaal geschikt voor body contouring. We zoeken alles zorgvuldig uit, zodat u ervan verzekerd bent de beste apparatuur in huis te halen.

Syneron-Candela en Ultrashape

De VelaShape III is voor uw patiënten een niet-chirurgische oplossing voor cellulitis behandeling, body contouring en lifting. De effectiviteit en veiligheid van de VelaShape III is niet nieuw op de markt, behandelingen worden al jarenlang uitgevoerd in multi-center klinische trials en bij al ruim 5 miljoen onafhankelijke behandelingen wereldwijd. De Candela™ CO₂RE is een gefractioneerde CO₂ laser waarmee doelgericht huidverbeteringsbehandelingen uitgevoerd kunnen worden, zowel op oppervlakkige als op diepere niveaus. Tot slot vindt u in ons productaanbod de UltraShape methode die sinds 2012 valt onder het bedrijf Candela Medical. Dit apparaat is klinisch getest en FDA goedgekeurd op het gebied van vetverwijdering. De Ultrashape Power kan ingezet worden voor overtollig vet op de buik, dijbenen en billen. De behandeling van de Ultrashape Power is pijnloos, veilig, snel en laat geen littekens achter.