Specialist in IPL-apparatuur
en Microdermabrasie

Acne (-littekens)

Veel jongeren in de puberteit hebben last van acne en er zijn veel volwassenen die last blijven houden van acne door de littekens die gevormd worden in het gezicht. Acne wordt veroorzaakt doordat talgkliertjes in de huid te veel talg produceren en verstopt raken. In die verstoppingen zitten bacteriën die niet weg kunnen en de huid laten ontsteken. Er zijn tal van crèmes en behandelingen ontwikkeld tegen acne, maar deze werken vaak niet optimaal. Gelukkig zijn er een aantal behandelingen mogelijk die een goede en blijvende oplossing bieden voor de behandeling van acne en/of de gerelateerde littekens.

Voor aanvullende informatie voor behandeling van acne(-littekens) of andere indicaties, zie ons productaanbod op onze website. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

IPL-apparaat en microdermabrasie om littekens te behandelen

Acne (-Actief)

 • Epionce™
 • Mattioli Aesthipeel
 • Mattioli Ultrapeel II
 • Candela Nordlys
 • Candela Sirius
 • Candela Vbeam

Acne (Littekens)

 • Epionce™
 • Candela elōs Plus
 • Candela Vbeam
 • Candela Nordlys
 • Mattioli Aesthipeel
 • Mattioli Ultrapeel II

Producten voor Acne (Littekens)

Een IPL-apparaat is bijzonder effectief

Een IPL-apparaat is een voorbeeld van een apparaat dat bijzonder effectief is tegen acne. Het werkt met een speciale gel en lichtflitsen. Nadat de gel op de huid gesmeerd is, worden er lichtflitsen afgevuurd op de huid. Deze lichtflitsen vernietigen de bacteriën op de huid en zorgen ervoor dat de talgkliertjes minder talg produceren. De behandeling is snel en je voelt er nauwelijks iets van. Na de eerste keer is niet meteen het resultaat te zien, gemiddeld zijn acht behandelingen nodig voordat de huid zichtbaar verbeterd is.

Microdermabrasie voor een zichtbare verbetering

Een andere effectieve methode tegen acne is microdermabrasie. Microdermabrasie is een behandeling die erop gefocust is de buitenste laag dode huidcellen te verwijderen. Deze behandeling werkt met microkristallen en een zuigfunctie. Het apparaat wordt over de huid bewogen en geeft microkristallen af. De zuigfunctie zorgt ervoor dat deze microkristallen meteen weer worden opgezogen, samen met de dode huidcellen. De poriën zullen door deze behandeling niet meer verstopt zijn, waardoor de acne vermindert. Naast het feit dat deze behandeling acne vermindert, wordt ook de conditie van de huid in het algemeen zichtbaar verbeterd. Deze behandeling geeft het beste resultaat wanneer hij elke 10 tot 14 dagen herhaald wordt.

Laser voor acne behandeling

Naast IPL en microdermabrasie beschikt Dalton Medical ook over geavanceerde laser apparatuur. Deze apparatuur is uitermate geschikt voor het behandelen van acne.

Epionce herstelt de kracht van de huid

De meeste huidverzorgingsproducten zijn tijdelijke oplossingen die aan de oppervlakte blijven en geen echt therapeutisch voordeel bieden. Epionce levert een mix van actieve plantaardige ingrediënten die diep in de huid dringen. Dit zorgt voor een sterkere en betere barrièrefunctie van de huid die kan helpen bij het bestrijden van de effecten van veroudering en ziekten, terwijl tegelijkertijd wordt bijgedragen aan het voorkomen van destructieve ontstekingsfactoren in de huid.

Waarom Dalton Medical?

Met jarenlange ervaring in het vakgebied hebben wij veel kennis op het gebied van medische en esthetische technologieën. Wij streven ernaar de beste IPL & Laser apparatuur en gezichtsbehandeling producten in ons assortiment te voeren. Zo kunt u bij één partner al uw apparaten aanschaffen, leasen en laten onderhouden, wel zo gemakkelijk.