Epionce Huidverzorging.
Eenvoudig. Effectief. Bewezen.

Epionce. Bewezen. Simpel. Effectief.

In de wereld van huidverzorgingsproducten is er geen enkel product vergelijkbaar met Epionce. De combinatie van plantaardige ingrediënten en wetenschappelijke onderzoeken is uniek en effectief: meer dan twintig jaar onderzoek resulteert in een verzorging van de huid van ongekende kwaliteit.

De aanpak van Epionce

In tegenstelling tot veel andere producten op de markt, bevat Epionce geen agressieve ingrediënten die de huid irriteren of onnodige droogheid veroorzaken. De unieke aanpak van Epionce biedt een mix van actieve plantaardige extracten die diep in de huid dringen en zorgen voor een gezonder uitziende huid.

Gecreëerd door Dr. Carl Thornfeldt

Klinisch dermatoloog Dr. Carl Thornfeldt is de oprichter van Episciences Inc. en heeft meer dan 25 jaar aan ervaring op het gebied van huidonderzoek. Hij houdt zich al lange tijd bezig met onderzoek naar de beschermlaag van de huid en huidontstekingen.

Door jaren van onderzoek en het behandelen van patiënten kwam hij tot de conclusie dat het herstel van de barrièrefunctie van de huid en het blokkeren van chronische ontstekingen in de huid het meeste effect had en is hij op zoek gegaan naar een veilig en werkzaam product, resulterend in de huidverzorgingslijn Epionce.

Dr. Carl Thornfeldt was een pionier in het eisen van hoogwaardige kwaliteit. Epionce is klinisch bewezen en alle studies zijn door internationaal erkende en onafhankelijke onderzoeksinstituten uitgevoerd. De Renewal Facial Cream in combinatie met de Lytic Tx was het eerste niet-voorgeschreven product die zich kon meten aan de top producten met retinol. Onderzoekers en deelnemers ervaarden dezelfde resultaten met Epionce, maar zonder irritatie bij soortgelijke producten met retinol.

Epionce, geschikt voor allerlei huidproblemen

Epionce producten geven zichtbare verbetering bij:

  • Fijne lijntjes en rimpels;
  • Pigmentatie;
  • Ruwe en ongelijkmatige structuur;
  • Een droge en schilferige huid;
  • Een onzuivere of probleemhuid;
  • Helderheid en uitstraling.

De studies worden uitgevoerd door erkende organisaties en maken gebruik van het daadwerkelijke product dat op de markt komt. De onderzoeken worden gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften en gepresenteerd tijdens medische congressen.

Epionce is verkrijgbaar in Nederland bij Dalton Medical

In 2007 werd Epionce gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk door Episciences. Tegenwoordig is het product ook verkrijgbaar in andere Europese landen zoals Ierland, Polen en Hongarije. In Nederland is Epionce verkrijgbaar bij Dalton Medical.

In 2015 won Epionce de “Best Topical Skincare” award bij THE Aesthetic Industry Awards. In 2016 én 2017 won de Lytic Gel Cleanser van Epionce de “Cleanser You Can Really Feel Working” prijs in de Beauty Choice Awards van NewBeauty Magazine.

Maak gebruik van de speciale Epionce actie

Wij hebben voor de producten van Epionce momenteel een speciale actie. Bij aankoop van een Intense Defense Serum en/of een Intensive Nourishing Cream, ontvangt u 20% korting. Voor u een uitgelezen mogelijkheid om de producten uit te proberen of om ze voordelig aan te schaffen. De actie loop t/m 10 mei 2019.