LEVEN ZONDER ACNE

De werking van Sebacia’s acne behandelingen

Sebacia is een medisch en dermatologisch bedrijf van Amerikaanse origine. Het bedrijf is toegewijd aan het ontwikkelen van effectieve technologieën om acne te behandelen. In samenwerking met universitaire onderzoekers en klinisch artsen, waaronder Dermatoloog R. Rox Anderson en Prof. Naomi J. Halas, ontwikkelde Sebacia een gepatenteerde technologie, waarbij gouden microdeeltjes met een massageapparaat in de (gezichts)huid worden gemasseerd. Vervolgens worden de deeltjes met een laser verwarmd, waardoor de talgklier wordt verkleind. Klinische studies tonen aan dat behandelingen met deze technologie significante resultaten leveren en acne drastisch (en langdurig) wordt verminderd. Sebacia kan hiermee een alternatief zijn op bestaande acnebehandelingen en op het gebruik van acnemedicatie zoals.

Hoe ziet het behandeltraject eruit?

Het behandeltraject duurt 2-3 maanden en start met een uitgebreid intakegesprek. Een combinatie van benzoylperioxide en adapalenen dient als voorbereiding voor de huid, dit is een essentieel onderdeel van het behandeltraject. De behandeling zelf bestaat uit 3 sessies van 45 minuten, verspreid over 3 weken. Tijdens de behandeling wordt een vloeistof met gouden microdeeltjes (Sebacia Gold Microparticles) in de huid gemasseerd met behulp van een massageapparaat waardoor de minuscule deeltjes in de talgklieren terechtkomen. Daarna wordt een laserbehandeling uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat de gouddeeltjes worden verhit, waardoor de talgproductie, wat de belangrijkste oorzaak van acne is, minder actief wordt.

Welke resultaten kun je verwachten?

Er is een studie gedaan om de resultaten van de behandelingen te kunnen monitoren en meten. De studie toont een gemiddelde verbetering van 85% in gezichtsacne aan na 12 maanden. Naast deze positieve resultaten onderscheidt een Sebacia behandeling zich door:

  • Efficiëntie: er zijn slechts 3 behandelingen nodig van maximaal 45 minuten. Het resultaat is zichtbaar binnen 2 -3 maanden.
  • Lange termijn effecten: afhankelijk van de huid en huidconditie kan de acne voorgoed wegblijven. Het is ook mogelijk dat het behandeltraject na 1 jaar moet worden herhaald.
  • Comfort: de behandeling heeft geen bijwerkingen en is relatief pijnloos met een minimale hersteltijd.
  • Veiligheid: de behandeling is 100% veilig en heeft een FDA en CE keurmerk.

Kortom, een veilige en innovatieve manier om acne te verminderen!