HUIDZORG 073

Introductie Huidzorg 073

Pauline van Wamel, Huidtherapeut
Huidzorg 073

Huidzorg 073 is een praktijk voor huidtherapie die in september 2014 van start is gegaan in Gezondheidscentrum Den Bosch West. In mei 2015 is de tweede locatie geopend in Gezondheidscentrum Den Bosch Oost. Per 1 juni 2016 is Esther Zebregts bij mij in dienst gekomen.
In het begin werd de nadruk vooral gelegd op oedeemtherapie, steunkousen aanmeten en elektrisch ontharen. Door de GentleMax Pro is daar verandering in gekomen. Omdat de laserbehandelingen steeds verder uitbreidden en er meer vraag naar kwam, heb ik besloten om naast de GentleMax Pro de Nordlys van Ellipse aan te schaffen. Mijn passie voor lasertherapieën is steeds meer gaan groeien omdat je er veel huidproblemen snel en effectief mee kunt behandelen.

De laserapparatuur van Huidzorg 073

Begin 2015 zijn we gestart met het huren van de GentleMax Pro voor 1 hele dag in de 5 weken. Het aantal patiënten bleef groeien en in het najaar van 2015 hebben we daarom besloten om de GentleMax Pro 2 hele dagen te huren en ook deze twee dagen zaten in mum van tijd vol. Dat was voor mij reden om in april 2016 de GentleMax Pro te gaan leasen om op die manier meer patiënten te kunnen behandelen op een tijd die hen uitkomt.
Omdat laserbehandelingen snel resultaat geven en het leuk is om te doen, ben ik gaan zoeken naar een bijpassende laser om de behandelmogelijkheden verder uit te breiden. In overleg met Esther kwam ik al vrij snel op de Nordlys van Ellipse. Het platform geeft mij de mogelijkheid om zowel hyperpigmentaties, vaatafwijkingen, littekens en huidveroudering te behandelen. In mijn ogen de perfecte aanvulling naast de GentleMax Pro.

GentleMax Pro

De GentleMax Pro is een geweldig apparaat om alle soorten huidtypen op een veilige manier te laserontharen. Ik heb zowel de Alexandrite als de Nd:YAG tot mijn beschikking, waardoor het apparaat ook wordt ingezet bij de behandeling van spider naevi, besenreiser en onychomycose. Ook de meest dunne/donkere donshaartjes gaan met de GentleMax Pro weg. Dat zijn juist de meest uitdagende haartjes die ik vaak zie in het gezicht, maar die prima te behandelen zijn met de GentleMax Pro.

Nordlys

Wij gebruiken de Nordlys van Ellipse voor de behandeling van verschillende huidproblemen. We behandelen met het 530NM IPL handstuk couperose en diffuse roodheid, met het 555NM handstuk huidveroudering en pigmentvlekken, met de Frax 1550 acne- en chirurgische littekens en huidveroudering. Daarnaast hebben we ook hier gekozen om er een Nd:YAG handstuk bij te nemen voor de behandeling van spider naevi, besenreiser en grotere vaatjes in het gelaat. De perfecte combinatie om alle soorten vaatjes in het gezicht of lichaam mee te behandelen. We combineren de verschillende handstukken ook in één behandeling, zodat we cliënten blij kunnen maken met een veel egalere huid in 1-2 behandelingen.

Ervaringen

Het is fijn dat cliënten bij iedere behandeling verbetering zien. Bij de GentleMax Pro is dat het verminderen van de haartjes na iedere behandeling. Met de Nordys van Ellipse ziet men een duidelijk afname in de roodheid van de huid of de pigmentvlekken. Mensen zien snel resultaat en dat is wat iedereen graag wil.

Support Dalton

Dalton levert alle promotiematerialen zoals teksten en afbeeldingen die je kunt gebruiken voor op je website of sociale media. Daarnaast zijn er folders beschikbaar die je cliënten kunt meegeven. Esther de Geus (Klinisch Specialist van Dalton Medical) geeft goede trainingen, advies en tips als je er even niet uitkomt. Zij is altijd bereikbaar in nood.

Aanvullende informatie over de Ellipse Nordlys is te vinden op de website van Ellipse. Informatie over de GentleMax Pro is te vinden op de website van Syneron Candela.

Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer +31(0) 162 74 44 44 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.